Contactpersonen importeren en exporteren

In Google Contactpersonen is het mogelijk om de contactpersonen uit uw account te exporteren of contactpersonen uit andere bestanden te importeren.

1. Ga naar uw Gmail account via http://mail.google.com en log in op uw account.
  2. Klik links bovenin op Mail (onder uw logo) en kies Contacten.
  3. Klik op Meer en maak een keuze uit Importeren of Exporteren.

4. Exporteren
    Maak een keuze uit de selectie contactpersonen die u wenst te exporteren en vervolgens het formaat waarin u de adressen wilt ontvangen. U moet hierbij rekening houden met de applicatie waarin u de contactpersonen wilt importeren.

Importeren
    U selecteert het bestand op uw computer waarna Google uw contactpersonen zal importeren.