Automatisch antwoord instellen

Volg de onderstaande stappen om een automatisch antwoord in te stellen wanneer u bijvoorbeeld met vakantie bent.

1. Ga naar uw Gmail account via http://mail.google.com en log in op uw account.
  2. Klik rechts bovenin op het tandwiel en kies Instellingen voor Gmail.
  3. Scroll naar het einde van de pagina. Daar treft u onder de kop Automatisch antwoord treft u de mogelijkheid om een automatisch antwoord in te stellen.