Meerdere agenda's synchroniseren op iOS

Google Sync kan tot maximaal 25 Google-agenda's synchroniseren met de Agenda-app op uw iOS-apparaat (iPhone, iPad of iPod touch).

Volg deze stappen om aan te geven welke agenda's gesynchroniseerd moeten worden met uw iOS-apparaat:

1. Open de Chrome- of Safari-browser op uw apparaat en ga naar https://m.google.com/sync/settings/
    Opmerking: de taal moet ingesteld zijn op Engels (VS) om meerdere agenda's te synchroniseren.
  2. Selecteer Synchroniseren.
  3. Log in met uw account en selecteer uw apparaat uit de lijst van apparaten die u heeft geconfigureerd met Google Sync.
  4. Selecteer de agenda's die u wilt synchroniseren en tik op Opslaan.
  5. Voeg een bladwijzer toe voor deze pagina zodat u er makkelijk naar kunt terugkeren.