Heb ik offline toegang tot Google Apps?

Ja, u kunt Gmail instellen voor offline toegang tot uw meest recente e-mailberichten. Als u deze functie wilt inschakelen, klikt u in de rechterbovenhoek van uw e-mailvenster op Instellingen, vervolgens op het tabblad Offline en op Offline e-mail inschakelen voor deze computer. (Als uw Google Apps-beheerder offline toegang voor uw domein echter heeft uitgeschakeld, is het tabblad Offline niet beschikbaar en kunt u deze functie niet gebruiken.)