Hoeveel ruimte heb ik voor e-mailberichten? Kan mijn ruimte opraken?

Uw account heeft 30 GB aan opslagruimte of onbeperkte opslagruimte, dit dat laatste geval is dit artikel niet voor u van toepassing. U zult waarschijnlijk nooit te weinig ruimte hebben. Sterker nog, een zware e-mailgebruiker die veel bijlagen verstuurt en ontvangt en alle berichten archiveert, verbruikt maximaal 5% van de ruimte per jaar (meestal minder), dus zou het decennia duren om alle beschikbare ruimte te gebruiken. Bovendien beperkt Google Apps de bestandsgrootte van bijlagen tot 25 MB, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een paar grote bestanden die uw opslagruimte volledig gebruiken.