Heb ik offline toegang tot mijn e-mail?

Ja, u kunt Gmail instellen voor offline toegang tot uw meest recente e-mailberichten. Als u deze functie wilt inschakelen, klikt u in de rechterbovenhoek van uw e-mailvenster op Instellingen, vervolgens op het tabblad Offline en dan op Offline e-mail inschakelen voor deze computer. (Houd er echter rekening mee dat als uw Google Apps-beheerder offline toegang heeft uitgeschakeld voor uw domein, het tabblad Offline niet beschikbaar is en u geen gebruik kunt maken van deze functie.)