Kan ik voorkomen dat berichten worden gegroepeerd tot conversaties?

Ja. Klik in de rechterbovenhoek van uw Gmail-venster op Instellingen en op het tabbladAlgemeen en scroll naar beneden naar Conversatieweergave.

• Als conversatieweergave is uitgeschakeld, worden nieuwe berichten niet gegroepeerd in conversaties en worden alle bestaande conversaties uitgesplitst naar afzonderlijke berichten.
  • Als conversatieweergave is ingeschakeld, kunnen de berichten in een conversatie niet worden gescheiden. Als u echter een antwoord wilt sturen maar dit niet wilt toevoegen aan de conversatie, kunt u eenvoudig de onderwerpregel in het antwoord wijzigen.