Kan ik vanuit het hoofdvenster van mijn e-mail een bericht openen in een afzonderlijk venster?

Ja, als uw browser is ingesteld voor het weergeven van pop-ups in een nieuw venster, gaat u als volgt te werk:

• Als u een bericht aan het lezen bent, klikt u op het pictogram In een nieuw venster in de rechterbovenhoek van het bericht.
  • Als u een nieuw bericht aan het maken bent, klikt u op het pictogram In een nieuw venster in de rechterbovenhoek van het bericht.