Hoe kan ik een bestandsbijlage van het ene bericht naar het andere bericht kopiëren?

Omdat Gmail een webgebaseerd systeem is, kunt u bestandsbijlagen niet van het ene bericht naar het andere slepen. Als tijdelijke oplossing kunt u het volgende doen:

1. Open het bericht of de conversatie waaraan de bestandsbijlage is toegevoegd.
  2. Als het bestand is toegevoegd aan een enkel bericht, klikt u op Doorsturen (in de vervolgkeuzelijst boven aan het bericht). Als het bestand is toegevoegd aan een bericht in een conversatie, klikt u op Alle doorsturen aan de rechterkant.
  3. Verwijder alle 'doorgestuurde' inhoud van originele berichten die onder aan uw nieuwe bericht verschijnt. Merk op dat de bestandsbijlage bij het doorgestuurde bericht blijft.
  4. Vervolgens kunt u uw nieuwe bericht opstellen en verzenden.

U kunt de bijlage ook downloaden en die daarna uploaden naar een ander bericht.