Kan ik bestanden toevoegen aan een uitnodiging voor een vergadering?

Ja. Dit kunt u het beste doen door het lab Bijlagen bij afspraken in de Instellingen voor Agenda in te schakelen. Daardoor komt de link Bijlage toevoegen beschikbaar. Klik op de link om een document van Google Documenten bij te voegen of een ander type bestand te uploaden van uw computer of het netwerk (bijvoorbeeld een Microsoft Office-document, PDF, enzovoort). Let op: als u wilt dat gasten een bijlage met een document van Google Documenten kunnen zien, moet u het document met de gasten delen.