Welk toegangsniveau hebben anderen tot mijn agenda? Is mijn agenda openbaar?

Uw agenda wordt standaard gedeeld met iedereen in uw domein en alleen de beschikbaar/bezet-informatie van uw agenda is zichtbaar. U kunt delen van agenda's echter uitschakelen.

Als u uw agenda wilt delen met iedereen in uw domein, kunt u aangeven of alleen beschikbaar/bezet-informatie wordt weergegeven, of alle afspraakdetails. U kunt uw agenda ook delen met specifieke personen en ze een van de volgende toegangniveaus toekennen:

  • Alleen beschikbaar/bezet-informatie bekijken
  • Alle afspraakdetails tonen
  • Wijzigingen aanbrengen in uw agenda
  • Wijzigingen aanbrengen en uw agenda delen met anderen
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0