Als ik wordt uitgenodigd voor een vergadering, kan ik dan een ander tijdstip voorstellen?

Niet rechtstreeks. Maar er is een gemakkelijke oplossing. Open eerst de uitnodiging. OnderKomt u? selecteert u Misschien. Kies vervolgens een van de volgende mogelijkheden:

• Als u wilt dat alleen de gastheer uw voorstel voor een ander tijdstip ontvangt, geeft u uw voorstel op in het veld Een notitie toevoegen.
  • Als u wilt dat alle deelnemers uw voorstel voor een ander tijdstip ontvangen, klikt u op de link Gasten e-mailen in de rechterbovenhoek om uw voorstel via een e-mailbericht naar een of meer deelnemers te sturen.