Kan ik een uitnodiging doorsturen naar een collega?

Ja, als de gastheer van de vergadering de mogelijkheid heeft geselecteerd dat gasten anderen kunnen uitnodigen. Als dat het geval is, klikt u in uw uitnodiging voor de vergadering op Gasten toevoegen. Typ vervolgens het adres waarnaar u de uitnodiging wilt doorsturen en klik opOpslaan. U wordt door Google Agenda gevraagd of u de nieuwe gast een uitnodiging wilt sturen. De nieuwe gast ontvangt dan altijd updates over de vergadering van de gastheer. De gastheer van de vergadering ontvangt per e-mail bericht dat u een andere deelnemer heeft uitgenodigd.