Kan ik Google Agenda-uitnodigingen accepteren die zijn verzonden vanuit een ander agendaprogramma?

Ja. Als iemand buiten uw domein u een uitnodiging stuurt van een ander type agenda, kunt u de uitnodiging doorgaans accepteren vanuit Google Agenda. Indien mogelijk, plaatst Google Agenda de link Toevoegen aan agenda in de uitnodiging. U hoeft alleen maar op de link te klikken om de uitnodiging toe te voegen aan uw Google-agenda. Als de uitnodiging geen link bevat en de standaard .ics-indeling heeft (zoals Microsoft Outlook- en Lotus Notes-uitnodigingen), kunt u het .ics-bestand downloaden en het vervolgens uploaden naar Google Agenda.