Kan ik een algemeen adres of een mailinglijst van mijn bedrijf toevoegen aan mijn persoonlijke contactpersonen?

Ja. Het enige wat u hoeft te doen, is de lijst Directory openen in Contactbeheer en de contactpersoon zoeken. Wanneer u de contactpersoon heeft gevonden, selecteert u deze en klikt u op Toevoegen aan mijn contactpersonen. Vervolgens kunt u extra informatie toevoegen aan de contactgegevens van deze persoon. Let op: deze informatie wordt alleen weergegeven in uw eigen contactpersonen, niet in de bedrijfscontactpersonen.

Als u nog geen e-mail heeft gestuurd naar een bedrijfslijst, moet u de groep mogelijk handmatig toevoegen.