Kan ik een mailinglijst van Outlook of Lotus Notes uploaden naar mijn Google-contactpersonen?

Niet rechtstreeks, maar u kunt de mailinglijst in Google Apps snel opnieuw maken:

1. Open Outlook of Lotus Notes en geef de adressen in de mailinglijst weer.
  2. Klik in uw Google-contactpersonen op de knop Nieuwe groep.
  3. Begin in het veld Toevoegen aan groep met het invoeren van het e-mailadres van een contactpersoon in de Outlook- of Lotus Notes-mailinglijst (raadpleeg de geopende mailinglijst voor de adressen).
  4. Selecteer de contactpersoon wanneer die wordt weergegeven. Google-contactbeheer voegt de contactpersoon toe aan de nieuwe groep.
  5. Ga door met het toevoegen van contactpersonen aan de groep.