Google Apps Release Calendar

Google Apps is 100% web, dit zodat u en uw gebruikers direct alle nieuwe mogelijkheden kunnen gebruiken en updates automatisch beschikbaar zijn. Zonder installeren of updaten van software. Als beheerder kunt u bepalen wanneer nieuwe functies beschikbaar komen.

Kies uit twee release tracks

Geplande Release Track

Aanbevolen en standaard voor alle gebruikers.

Rapid Release Track

Kies deze release track als u nieuwe functies beschikbaar wilt maken zodra Google ze beschikbaar maakt voor consumenten. Deze functies zijn uitvoerig getest maar uw gebruikers krijgen deze tegelijkertijd met u te zien, voordat u een kans heeft gehad om de nieuwe mogelijkheden te evalueren voor uw organisatie.

Hoe werkt dit?

• Google maakt een nieuwe functie in Gmail beschikbaar aan de Rapid Release Track en consumenten op een woensdag. Als u gebruik maakt van de Rapid Release Track krijgen uw gebruikers ook toegang.
  • De dinsdag daarop evalueert Google de nieuwe mogelijkheid en bepaald Google of deze functie gereed is voor Google Apps klanten. Deze dag wordt de nieuwe functie geplaatst op de Release Calender hieronder.
  • De daarop volgende dinsdag (een week later) maakt Google de nieuwe functie beschikbaar voor alle gebruikers op de Geplande Release Track. Gebruikers die van deze Release Track gebruik maken kunnen nu starten met het gebruik.

Release Calendar (Bron Google)