Online archiveren in plaats van opslaan op uw desktop

Met Gmail heeft u nooit meer te weinig ruimte voor het opslaan van e-mail. U kunt nu beschikken over 30 GB (of onbeperkte) online opslagruimte voor alleen uw eigen e-mail en bijlagen, volledig gehost op de beveiligde servers van Google. Met zo veel ruimte hoeft u voortaan geen berichten meer op uw bureaublad in PST-bestanden of e-mailarchieven op te slaan om schijfruimte vrij te maken. In plaats daarvan kunt u berichten online archiveren. Selecteer een bericht door het aan te vinken en klik vervolgens op het Archief pictogram. In dit voorbeeld wordt getoond hoe u het tweede bericht kunt archiveren:

Een gearchiveerd bericht wordt uit uw postvak IN verwijderd, maar u kunt het later weer ophalen door op Alle berichten te klikken in het linkervenster of door een zoekopdracht uit te voeren. U kunt ook labels of sterren toepassen op berichten voordat u deze archiveert om ze nog gemakkelijker op te halen.

Tip: mogelijk moet u klikken op Meer in het linkervenster om uw link Alle e-mail zichtbaar te maken:

Klik op Meer...

Klik vervolgens op Alle email