Wat is niet beschikbaar?

Gmail biedt robuuste, eerste klasfuncties, waarvan er vele niet beschikbaar zijn in e-mailtoepassingen zoals Microsoft Outlook of Lotus Notes. Deze andere toepassingen bevatten echter mogelijk een paar functies waaraan u gewend bent die u niet in Google Apps aantreft, zoals:

• Berichtmarkeringen (zoals voor Opvolgen): u kunt echter wel sterren, symbolen en labels gebruiken om berichten in uw postvak IN te markeren.
  • Sorteren van kolommen -- u kunt geen berichten sorteren door op de kolomkoppen te klikken in uw postvak IN. U kunt echter wel met Gmail-zoekopties berichten op volgorde plaatsen volgens afzender of datum.
  • Weergaveopties -- u kunt de locatie van het leesvenster of voorbeeldvenster niet wijzigen of onderdelen in het E-mailvenster verplaatsen, tenzij uw systeembeheerder Gmail-labs toestaat en u de lab Voorbeeldvenster inschakelt.
  • Bericht terughalen -- als u een bericht heeft verzonden en dat achteraf liever niet had gedaan, kunt u het bericht niet terughalen, tenzij Gmail Labs beschikbaar is en u de lab Verzenden ongedaan maken inschakelt. Hiermee kunt u een bericht kort na het verzenden terughalen.
  • Bevestigingen voor lezen/terugsturen -- de optie om een melding te krijgen als een ontvanger uw bericht opent, is alleen beschikbaar in Google Apps for Business of Google Apps Education, en alleen als dit voor uw domein is ingeschakeld. De optie is niet beschikbaar in de gratis versie van Google Apps.
  • Berichtmeldingen -- als u telkens wanneer een nieuw bericht binnenkomt rechts onder in uw bureaublad een "fragment" van het bericht wilt zien, moet u een Chrome-browser gebruiken.