E-mail archiveren

Als u een conversatie met een label uit het Postvak IN wilt verplaatsen, schakelt u het vakje naast de conversatie in en klikt u op de knop Archiveren. (Wees gerust, hierdoor wordt uw conversatie niet verwijderd. Deze wordt alleen uit het Postvak IN verplaatst.)

Ongeacht of een conversatie met een label is gearchiveerd of niet, kunt u alle conversaties met een specifiek label weergeven door op de labelnaam in het linkervenster van uw Postvak IN te klikken (net als het openen van een map met berichten). Het verschil met mappen is dat u een bericht waarop meerdere labels zijn toegepast, kunt ophalen door op een willekeurig label te klikken.