E-mail doorsturen

Met de conversatiefunctie van Gmail kunt u snel meerdere, gerelateerde e-mails doorsturen. U kunt natuurlijk ook altijd slechts één e-mail uit een conversatie doorsturen.

Een enkele e-mail uit een conversatie doorsturen

1. Open de specifieke e-mail die u wilt doorsturen. (Als u bijvoorbeeld de tweede e-mail uit een conversatie van 10 e-mails wilt doorsturen, opent u de tweede e-mail.)
  2. Klik op de pijl omlaag naast de pijl Beantwoorden en selecteer Doorsturen. Klik onder aan het bericht op Doorsturen.

Belangrijk:
    • Als u wilt dat ontvangers slechts een enkele e-mail uit een conversatie zien, moet u niet vergeten omlaag te scrollen en eerdere e-mails uit het berichtveld te verwijderen voordat u het bericht verzendt.
    • Als u geen bijlagen wilt doorsturen, moet u het vakje naast de bestandsnaam van de bijlage uitschakelen (zie hieronder).
  3. Voer de e-mailadressen in waarnaar u het bericht wilt doorsturen en voeg eventuele opmerkingen toe in het berichtveld.
  4. Klik onder of boven aan het bericht op Verzenden.

Een deel van een conversatie doorsturen

1. Open de meest recente e-mail die u wilt doorsturen.
  2. Klik op de pijl omlaag naast de pijl Beantwoorden en selecteer Doorsturen.  Hiermee wordt de conversatie tot op dat moment (inclusief alle eerdere e-mails in de conversatie) doorgestuurd.
  3. Voer de e-mailadressen in waarnaar u het bericht wilt doorsturen en voeg eventuele opmerkingen toe in het berichtveld.
  4. Klik onder of boven aan het bericht op Verzenden.

Een gehele conversatie doorsturen

1. Open een willekeurige e-mail in de conversatie.
  2. Selecteer Alles doorsturen in de vervolgkeuzelijst Meer. Hiermee worden alle e-mails in de conversatie doorgestuurd.
  3. Voer de e-mailadressen in waarnaar u het bericht wilt doorsturen en voeg eventuele opmerkingen toe in het berichtveld.
  4. Klik onder of boven aan het bericht op Verzenden.