E-mails afdrukken

Met de conversatiefunctie van Gmail kunt u snel meerdere, gerelateerde e-mails afdrukken. U kunt natuurlijk ook altijd slechts één e-mail uit een conversatie afdrukken.

Een enkele e-mail uit een conversatie afdrukken

1. Open de specifieke e-mail die u wilt afdrukken. (Als u bijvoorbeeld de tweede e-mail uit een conversatie van 10 e-mails wilt afdrukken, opent u de tweede e-mail.)
  2. Klik op de pijl omlaag naast de pijl Beantwoorden en selecteer Afdrukken.

Opmerkingen:

• Zorg dat u niet op Ingekorte inhoud weergeven onder aan de e-mail klikt, anders is de rest van de conversatie zichtbaar wanneer u deze afdrukt.

Een deel van een conversatie afdrukken

1. Open de meest recente e-mail die u wilt afdrukken.
  2. Klik op het pictogram Ingekorte inhoud weergeven om eerdere e-mails van de conversatie weer te geven.
  3. Klik op de pijl omlaag naast de pijl Beantwoorden en selecteer Afdrukken. Hiermee wordt de conversatie tot op dat moment (inclusief alle eerdere e-mails in de conversatie) afgedrukt.

Een gehele conversatie afdrukken

1. Open een willekeurige e-mail in de conversatie die u wilt afdrukken.
  2. Klik rechts in het venster op het pictogram Alles afdrukken. Hiermee wordt elke e-mail in de conversatie afgedrukt, te beginnen met de eerste e-mail.

Tip: als u een gehele conversatie wilt afdrukken met de meest recente e-mail bovenaan, gaat u naar het laatste bericht en volgt u hierna de instructies voor het afdrukken van een deel van een conversatie.