Een vergadering plannen

U kunt een vergadering plannen door op de link Maken te klikken of door op een willekeurige plek in uw agenda te klikken.

1. Google Agenda openen.
  2. Voer een van de volgende opties uit:

Optie 1: klik in de linkerbovenhoek van de agenda op Maken om de detailpagina van een afspraak te openen.

Optie 2: klik op een plek in de agenda om een afspraak van 1 uur te maken. Of klik en sleep om een afspraak te maken die langer dan 1 uur duurt. Typ de titel van de afspraak in het vak. Hier is een voorbeeld:

Klik op Afspraak maken om de afspraak direct te publiceren, of klik op Afspraak bewerken om meer details toe te voegen aan de afspraak.
  3. Voer details in, zoals herhalingen, gasten, een agenda en een herinnering.
  4. Klik op Opslaan.