Ruimte of andere resource boeken voor uw vergadering

Deze functie moet worden ingeschakeld door uw Google Apps beheerder voordat u deze kunt gebruiken.

1. Ga naar de pagina met afspraakdetails van de vergadering.
  2. Klik in het gedeelte Toevoegen: op Ruimtes, enz..
  3. Voer een van de volgende opties uit:

Optie 1: Typ een deel van de naam van de ruimte of bron in het vak. Er verschijnt een lijst met overeenkomende bronnen.

Als u bijvoorbeeld in de volgende schermafbeelding ca begint te typen, verschijnen twee ruimtes: Acadia en Bryce Canyon.

Optie 2: Blader door de lijst om de ruimte of andere bron te zoeken die u wilt boeken.
  4. Controleer of de bron beschikbaar is op het tijdstip van uw vergadering.
     Beschikbaar
     Niet beschikbaar
  5. Als u een beschikbare bron wilt boeken, klikt u op Toevoegen (links van de bronnaam). Als er geen bronnen beschikbaar zijn, probeert u het tijdstip of de dag van uw afspraak te veranderen. Als u eenvoudig een tijdstip wilt vinden dat voor alle gasten en bronnen geschikt is, klikt u op het tabblad Tijdstip zoeken.
  6. Nadat u alle afspraakdetails heeft ingevoerd, vergeet dan niet op de knop Opslaan te klikken.