Wat is niet beschikbaar?

Google Agenda biedt de meeste functies die u ook gewend bent van andere toepassingen, zoals Microsoft Outlook of Lotus Notes. Enkele functies zijn echter nog niet beschikbaar of werken anders:

• Meldingen voor uitnodigingen als u een "fragment" van een bericht rechts onder in uw bureaublad wilt weergeven, of een melding wilt horen wanneer er een nieuwe uitnodiging binnenkomt, moet u de standaloneclient Google Talk Labs-versie installeren. Als u dat niet doet, wordt gewoon een melding in de rechteronderhoek van het Gmail-venster weergegeven. U kunt ook een pop-up- of e-mailherinnering instellen in de Google Agenda-instellingen.
  • Slepen en neerzetten voor bijlagen als u een bijlage aan een afspraak wilt toevoegen, moet u een link naar de bijlage opgeven op het intranet of in Google Documenten.
  • Opties voor aangepaste weergave er is geen afzonderlijk leesvenster of er zijn geen aangepaste weergaven en u kunt geen onderdelen verplaatsen in het venster van Google Agenda.