Herinneringen voor afspraken instellen

Standaard ontvangt u 10 minuten voor elke afspraak in uw agenda een e-mail en een pop-up herinnering. Als u uw standaardinstellingen voor herinneringen wilt wijzigen, doet u het volgende:

1. Open Google Agenda.
  2. Klik in het gedeelte Mijn agenda´s op de pijl omlaag die wordt weergegeven wanneer u de aanwijzer boven uw agenda houdt, en selecteer Meldingen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer in het gedeelte Herinneringen voor afsprakenE-mail of Pop-up in de vervolgkeuzelijst.
  4. Geef de gewenste herinneringstijd op (tussen een minuut en vier weken).
  5. Of klik op Herinnering toevoegen om een nieuwe herinnering te maken of verwijderen om een bestaande herinnering te verwijderen.
  6. Klik op Opslaan.