Uw agenda delen

Standaard worden uw beschikbaar/bezet-instellingen met iedereen gedeeld in uw domein. U kunt extra informatie delen met iedereen of alleen met specifieke medewerkers, of helemaal geen agendagegevens meer delen.

1. Open Google Agenda.
  2. Klik in het gedeelte Mijn agenda´s op de pijl omlaag die wordt weergegeven wanneer u de aanwijzer boven uw agenda houdt, en selecteer vervolgens Deze agenda delen.
  3. Selecteer de opties voor delen die u wilt gebruiken voor uw agenda.
  4. Klik op Opslaan.