Een extra agenda maken

U kunt een onbeperkt aantal secundaire agenda's maken. U kunt bijvoorbeeld een agenda instellen die uw werkgroep of team kunnen delen. Elke agenda die u maakt, wordt in uw lijst onder 'Mijn agenda's' weergegeven.

1. Open Google Agenda.
  2. Klik op de pijl omlaag naast Mijn agenda´s en selecteer Nieuwe agenda maken in de vervolgkeuzelijst.
  3. Voer in het venster Nieuwe agenda maken een naam in voor de agenda. U kunt ook een beschrijving en locatie opgeven en een tijdzone en deelopties voor de agenda selecteren.
  4. Klik op Agenda maken als u klaar bent met het instellen van de agenda.