Een contactpersoon e-mailen met behulp van automatische aanvulling

Bij het opstellen van een e-mailbericht kun je e-mailadressen gemakkelijk terugvinden door in het veld Aan van een opstelvenster te beginnen het adres in te typen. Gmail kent de adressen van al je contactpersonen en mailinglijsten. Gmail onthoudt ook de adressen van andere mensen waarmee je hebt gecorrespondeerd. Wanneer je een adres begint te typen in een e-mailbericht (of uitnodiging voor een vergadering), verschijnt er een lijst met overeenkomende adressen. Klik gewoon op een van die adressen, dan wordt het automatisch ingevoerd!

Opmerking: je moet misschien eenmaal een e-mail naar een algemene mailinglijst hebben gestuurd voordat een adres uit die lijst automatisch wordt aangevuld.