Gegevens opmaken in uw spreadsheet

Als u tekst of gegevens in uw spreadsheet wilt invoeren, klikt u op een cel en begint u te typen. Gegevens worden standaard ingevoerd in de opmaak “Normaal”, wat betekent dat geen speciale opmaak wordt gebruikt. Wat u typt,
is wat er komt te staan.

Met de menu's en de werkbalk kunt u de geselecteerde cellen in uw spreadsheet opmaken.

U kunt uw gegevens opmaken als munteenheid, percentages, datums, tijden, platte tekst (waarbij cijfers worden behandeld als tekst in plaats van als numerieke waarden die moeten worden geïnterpreteerd) of andere opmaakopties: