Informatie per service

Hier vindt u Takeout-gegevens voor elke Google-service, waaronder beschikbare bestandstypen.

• Profiel
    • JSON - Uw profiel wordt geleverd in JavaScript Object Notation, waarmee het profiel eenvoudig programmatisch kan worden geparseerd.
  • Gmail
    • MBOX - Een MBOX is een manier waarop e-mailberichten kunnen worden opgeslagen en wordt ondersteund door algemene e-mailclients zoals Microsoft Outlook 2011, Mozilla Thunderbird en het e-mailprogramma van Apple. Deze bestanden worden het gemakkelijkst geopend met een speciale e-mailclient zoals die hierboven staan vermeld.
    • We leveren al uw e-mail standaard aan in één MBOX-bestand. U kunt ook labels kiezen die u wilt exporteren: elk van deze labels wordt opgeslagen in een afzonderlijk MBOX-bestand.
    • We hebben een aantal speciale beperkingen ingesteld voor hoe vaak u uw Gmail kunt exporteren: drie keer per dag en tot maximaal zeven keer per week. We gaan er niet vanuit dat dit een probleem is voor de meeste mensen, maar als dit wel het geval is, laat u Google dit weten.
    • In Gmail worden labels toegepast op volledige discussies en niet op afzonderlijke berichten. Dit betekent dat u dubbele exemplaren van bepaalde berichten kunt krijgen als u besluit meerdere labels te exporteren.
    • Wanneer u uw mail exporteert vanuit Gmail, worden de labels van elk bericht behouden in een speciale X-Gmail-Labels-header in CSV-indeling. Hoewel er momenteel geen e-mailclients zijn die deze header herkennen, kunnen voor de meeste e-mailclients extensies worden geschreven waarmee gebruik kan worden gemaakt van deze gegevens.
  • Agenda
    • ICS - iCalendar is een algemene manier waarop u agenda-afspraken kunt opslaan en wordt door veel populaire web- en desktopgebaseerde agendaprogramma's gebruikt. Voor de meeste agendaprogramma's zijn er instructies over het importeren van een ICS-bestand.
  • Contactpersonen
    • vCard (standaard) - Een zeer algemene bestandsindeling voor elektronische visitekaartjes die wordt gebruikt door programma's zoals Gmail, Microsoft Outlook en Mac OS X-contactpersonen.
    • HTML - Deze bestanden kunnen worden geopend met een browser, maar zijn mogelijk niet eenvoudig te importeren in andere software voor het beheren van contactpersonen.
    • CSV (door komma's gescheiden waarden) - Deze bestanden kunnen gemakkelijk worden gelezen door spreadsheetsoftware of programmatisch, maar zijn mogelijk niet eenvoudig te importeren in software voor het beheren van contactpersonen.
  • Documenten (Drive)
    • DOCX - Microsoft Word (standaard). Documenten worden standaard opgeslagen in de indeling Microsoft Word 2007 en hoger.
    • ODF - OpenDocument-tekst. Documenten worden gedownload in een open indeling die kan worden geopend door populaire open source-applicaties voor tekstverwerking, zoals OpenOffice en LibreOffice.
    • Rich Text - Een documentindeling die leesbaar is voor de meeste computers met sommige, maar niet alle opmaakopties die een basisprogramma voor tekstverwerking bevat.
    • PDF - Documenten die als p worden gedownload, kunnen worden weergegeven in de meeste moderne besturingssystemen, webbrowsers of door Adobe Reader-software te installeren. Deze bestanden zijn echter niet eenvoudig te bewerken zonder geavanceerde softwarehulpprogramma's aan te schaffen.
    • Platte tekst - Dergelijke documenten worden zonder opmaak geleverd.
  • Spreadsheets (Drive)
    • XLSX - Microsoft Excel (standaard). Spreadsheets worden standaard opgeslagen in de indeling Microsoft Excel 2007 en hoger.
    • ODS (OpenDocument-spreadsheet) Spreadsheets worden gedownload in een open indeling die kan worden geopend door populaire open source-applicaties voor tekstverwerking, zoals OpenOffice en LibreOffice.
    • PDF - Spreadsheets die als pdf worden gedownload, kunnen worden weergegeven in de meeste moderne besturingssystemen, webbrowser of door Adobe Reader-software te installeren. Deze bestanden zijn echter niet eenvoudig te bewerken zonder geavanceerde softwarehulpprogramma's aan te schaffen.
  • Presentaties (Drive)
    • PPTX - Microsoft PowerPoint (standaard). Presentaties worden standaard opgeslagen in de indeling Microsoft PowerPoint 2007 en hoger.
    • ODP - OpenDocument-presentatie. Presentaties worden gedownload in een open indeling die kan worden geopend door populaire open source-applicaties voor tekstverwerking, zoals OpenOffice en LibreOffice.
    • PNG-afbeelding - Presentaties worden gedownload als een reeks statische PNG-afbeeldingen, met één afbeelding per dia.
    • PDF - Presentaties worden gedownload als pdf, met één pagina per dia.
    • Platte tekst - Presentaties die worden gedownload in een indeling voor platte tekst, verliezen het grootste deel van de opmaak, hoewel alle presentatietekst behouden blijft.
  • Formulieren (Drive)
    • XLSX - Microsoft Excel (standaard). Antwoorden op formulieren die in Drive zijn gemaakt, worden geëxporteerd in de indeling Microsoft Excel 2007 en hoger.
    • ODS (OpenDocument-spreadsheet) Antwoorden op formulieren die in Drive zijn gemaakt, worden gedownload in een open indeling die kan worden geopend door populaire open source-applicaties voor tekstverwerking, zoals OpenOffice en LibreOffice.
    • PDF. Antwoorden op formulieren die als pdf zijn gedownload, kunnen worden weergegeven in de meeste moderne besturingssystemen, webbrowsers of door Adobe Reader-software te installeren. Deze bestanden zijn echter niet eenvoudig te bewerken zonder geavanceerde softwarehulpprogramma's aan te schaffen.
  • Tekeningen (Drive)
    • PDF (standaard) - Bestanden worden gedownload in pdf-indeling en kunnen niet worden bewerkt zonder speciale software.
    • JPEG-, PNG- en SVG-afbeeldingen. Uw tekeningen worden gedownload in het geselecteerde afbeeldingstype.
  • Google+ kringen
    • vCard (standaard) - Een zeer algemene bestandsindeling voor elektronische visitekaartjes die wordt gebruikt door programma's zoals Gmail, Microsoft Outlook en Mac OS X-contactpersonen.
    • HTML - Deze bestanden kunnen worden geopend met een webbrowser, maar zijn mogelijk niet eenvoudig te importeren in andere software voor het beheren van contactpersonen.
    • CSV (door komma's gescheiden waarden) - Deze bestanden kunnen gemakkelijk worden gelezen door spreadsheetsoftware of programmatisch, maar zijn mogelijk niet eenvoudig te importeren in software voor het beheren van contactpersonen.
  • Activiteiten (Google+ stream)
    • HTML (standaard) - Uw streamactiviteiten worden standaard geleverd in HTML-indeling en kunnen worden weergegeven in elke webbrowser. Het kan echter moeilijker zijn de gegevens programmatisch te parseren.
    • JSON - Streamactiviteiten worden geleverd in JavaScript Object Notation, waarmee deze eenvoudig programmatisch kunnen worden geparseerd.
  • +1's (Google+ stream)
    • HTML - Uw +1's kunnen worden weergegeven in een webbrowser en het exportbestand kan worden gebruikt om bladwijzers te maken in de meeste moderne browsers.
  • Locatiegeschiedenis
    • JSON - Uw locatiegegevens worden geleverd in JavaScript Object Notation, waarmee deze eenvoudig programmatisch kunnen worden geparseerd.
  • Pagina's
    • Contactgroep
      • JSON - De groepen contactpersonen voor elke pagina worden geleverd in JavaScript Object Notation, waarmee deze eenvoudig programmatisch kunnen worden geparseerd.
    • Activiteit
      • HTML - Uw pagina-activiteiten kunnen gemakkelijk worden weergegeven in elke webbrowser
      • JSON - Uw pagina-activiteiten zijn moeilijker te lezen met een webbrowser of tekstverwerker, maar zijn eenvoudiger programmatisch te parseren.
  • Blogger
    • ATOM - Gegevens van uw blog(s) worden geleverd in de standaard ATOM-indeling, die zowel rechtstreeks als met behulp van hulpprogramma's van derden kunnen worden geïmporteerd door de meeste populaire blogsoftware.
    • Als u een kopie van uw Blogger-foto's wilt verkrijgen, neemt u Picasa op in uw archief.
  • YouTube
    • Uw video's worden geëxporteerd in hun oorspronkelijke uploadindeling.
  • Picasa Webalbums
    • Uw foto's en video's worden geëxporteerd in de oorspronkelijke uploadindeling.
  • 3D Modellen
    • SKP, KMZ - Uw modellen worden geëxporteerd als SketchUp-bestanden (SKP) als deze zijn gemaakt met SketchUp. Anders worden de modellen geëxporteerd in de KMZ-indeling. SKP-bestanden kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd in SketchUp of Trimble 3D Modellen. KMZ-bestanden worden gemaakt met de KML-opmaaktaal die kan worden gelezen door Google Earth en andere geospatiale software.