Gegevenstool (voorheen Google Takeout)

U kunt eenvoudig uw gegevens downloaden uit Google Apps for Work. Dit bijvoorbeeld omdat uw medewerker vertrekt en uw zijn of haar account wilt verwijderen of dat u gebruik gaat maken van een nieuwe dienst.

1. Ga naar de Gegevenstool van uw Google Account.
  2. Selecteer de producten waarvan u de gegevens wilt downloaden doormiddel van de schuif  achter iedere dienst.
  3. Doormiddel van het pijltje kan bij iedere dienst extra instellingen worden opgegeven.
  4. Klik op Volgende.
  5. Kies bij de Bestandstype in welke formaat u uw download aangeleverd wilt hebben en vervolgens bij Soort weergave of u een download link wilt onvangen per email of het bestand in uw Google Drive moet worden toegevoegd.
  6. Klik op Archief maken.
  7. Het kan enige tijd duren voordat u het archief kunt downloaden.