Een presentatie maken

Klik in Google Drive op de knop Maken en selecteer Presentatie.

Als u een presentatie gaat maken, kunt u een thema kiezen. Met een thema krijgen al uw dia's dezelfde achtergrond en hetzelfde lettertype. Zo krijgt uw presentatie extra allure en een consistent uiterlijk (maar u kunt, als u dat wilt, de achtergrond en het lettertype voor elke afzonderlijke dia overschrijven). U kunt het thema later wijzigen, mocht u van gedachten veranderen.

Er wordt nu in uw browser een presentatie zonder titel weergegeven. U kunt beginnen met bewerken!

Tip: vergeet niet uw presentatie te hernoemen. Klik op Naamloze presentatie om uw titel te bewerken.