Uw dia's ordenen in Presentaties

U kunt uw dia's eenvoudig ordenen. Selecteer een dia in het linkerdeelvenster en klik op het menu Dia voor opties om deze omhoog, omlaag of naar de bovenkant of onderkant van uw presentatie te verplaatsen.

U kunt de dia ook naar een nieuwe plek slepen en daar neerzetten. Klik hiervoor op een dia in het linkerdeelvenster, houd de muisknop ingedrukt en sleep de dia naar een nieuwe locatie.

Wilt u meerdere dia's tegelijkertijd verplaatsen? Geen probleem! Gebruik Shift-klik om een aantal opeenvolgende dia's te selecteren of Ctrl-klik om meerdere niet-opeenvolgende dia's te selecteren. Gebruik vervolgens de menu-opties in Dia of slepen en neerzetten om alle geselecteerde dia's tegelijkertijd te verplaatsen.