Uw presentatiestijl wijzigen

U kunt het thema voor al uw dia's op elk gewenst moment wijzigen of een andere achtergrond voor een of meer van uw dia's kiezen.

1. Als u een nieuw thema wilt selecteren, klikt u op Dia > Thema wijzigen. Hierdoor wordt het thema van al uw dia's gewijzigd.
  2. Als u een achtergrondafbeelding of -kleur wilt kiezen voor de huidige dia (of voor alle dia's), klikt u op Dia > Achtergrond.

Als u een nieuwe achtergrondkleur selecteert, kunt u kiezen uit een palet aan standaardkleuren, aangepaste kleuren en kleuren die overeenkomen met of passen bij uw huidige thema, of u kunt een transparante achtergrond kiezen.

Als uw voorkeur uitgaat naar een achtergrondafbeelding, kunt u een afbeelding uploaden vanaf uw computer, kiezen uit Google Drive of uit uw foto's, zoeken op internet of zelf een nieuwe momentopname maken.