Sprekernotities toevoegen in Presentaties

U kunt sprekernotities gebruiken om de punten waarover u het wilt hebben bij elke dia bij te houden. Deze worden in de presentatie-editor weergegeven in het tekstvak onder de getoonde dia. Als u een nieuwe dia toevoegt, staat in dit gedeelte: Klik om notities toe te voegen.

Als er geen sprekernotities worden weergegeven, klikt u op het Weergavemenu en zorgt u ervoor dat Sprekernotities weergeven is ingeschakeld.

Als u uw dia's presenteert, worden uw sprekernotities weergegeven in een apart venster. (Dit venster bevat ook besturingselementen waarmee u uw diavoorstelling vooruit kunt bladeren of kunt pauzeren.)