Kan ik mijn e-mail of agenda in een nieuw tabblad (niet een nieuw venster) openen?

Als u de Google Chrome-browser gebruikt, worden links standaard in nieuwe tabbladen geopend. Als u een andere browser gebruikt, kunt u de browserinstellingen wijzigen, zodat nieuwe tabbladen worden geopend in plaats van nieuwe vensters. In Internet Explorer gaat u bijvoorbeeld naar Extra >Internetopties>Tabbladen>Instellingen en klikt u op Internet Explorer bepaalt hoe pop-ups worden geopend.