Moet ik het VPN van mijn bedrijf gebruiken om toegang te krijgen tot Google Apps als ik niet op kantoor ben?

Nee. In de meeste gevallen kunt u vanaf elke locatie gewoon naar uw Google Apps-URL gaan om uw e-mail en agenda te openen. Dit is echter niet het geval als uw bedrijf VPN-toegang tot Google Apps vereist. In dat geval moet u, als u buiten uw netwerk bent, eerst verbinding maken met het VPN voordat u toegang krijgt tot Google Apps.