Heb ik toegang tot mijn Google Apps-account vanuit een ander programma?

Google Apps werkt prima in elke standaard webbrowser. Maar u kunt ook vanuit andere programma's toegang krijgen tot uw account. U heeft de volgende mogelijkheden:

• Microsoft Outlook: gebruik Google Apps Sync for Microsoft Outlook om vanuit Microsoft Outlook toegang te krijgen tot uw e-mail, contactpersonen en agenda's van Google Apps.

• IMAP-clients: u kunt ook toegang krijgen tot Gmail vanuit verschillende andere e-mailprogramma's door ze in te stellen als IMAP-clients. Dit geldt onder meer voor Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Windows Mail en Apple Mail.

• POP-clients: als uw e-mailprogramma niet kan worden ingesteld voor IMAP, kunt u het in plaats daarvan instellen als een POP-client.