Welke talen ondersteunt Google Apps?

De interface voor Gmail en Google Agenda is beschikbaar in meer dan 50 talen.

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram  en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer boven aan de pagina een taal in het keuzemenu 'Weergavetaal voor Gmail' in het gedeelte 'Taal'.
  4. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Nadat je op Wijzigingen opslaan hebt geklikt, wordt de Gmail-interface weergegeven in de door jou gekozen taal. De weergavetaal heeft geen invloed op de taal van de berichten die je ontvangt en verzendt.

Beschikbare weergavetalen

Kies uit een van de volgende talen:

Afrikaans, Amharic, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengalees, Bulgaars, Catalaans, Cherokee, Chinees (Hong Kong), Duits, Deens, Engels (Verenigd Koninkrijk), Engels (Verenigde Staten), Estlands, Fins, Frans, Frans (Canada), Galicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kannada, Khmer, Koreaans, Kroatisch, Laotiaans, Lets, Litouws, Maleis, Malayalam, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Oekraïens, Persisch, Pools, Portugees (Brazilië en Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Sinhala, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Spaans (Latijns-Amerika), Swahili, Tagalog, Tamil, Telugu, Thais, Traditioneel Chinees, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vereenvoudigd Chinees, Vietnamees, Welsh, Zulu of Zweeds.

Sommige functies die beschikbaar zijn in de Engelse interface, zijn mogelijk niet beschikbaar als je een andere taal kiest.