Kan ik een bericht terughalen dat ik al heb verzonden?

Ja. Gmail Labs heeft een eerdere versie van een nieuwe functie 'bericht ongedaan maken' waarmee u een bericht kunt terughalen binnen een paar seconden nadat u het bericht heeft verstuurd. U kunt de functie inschakelen door de Instellingen voor Gmail te openen, naar het tabblad Labs te gaan, en het lab Verzenden ongedaan maken in te schakelen.

Indien Labs niet is ingeschakeld neemt u contact met ons op.