Kan ik een bericht of conversatie toevoegen aan een nieuw bericht?

Nee, u kunt berichten niet rechtstreeks insluiten in andere berichten. Als tijdelijke oplossing, kunt u het volgende doen:

1. Als u een enkel bericht wilt toevoegen, opent u dit en klikt u op Doorsturen (in de vervolgkeuzelijst boven aan het bericht). Als u een conversatie wilt toevoegen, opent u de conversatie en klikt u op Alle doorsturen aan de rechterkant.
  2. Vervolgens kunt u uw nieuwe bericht opstellen en verzenden. Het eerdere bericht wordt opgenomen onder uw nieuwe bericht.

U kunt ook de tekst van het eerdere bericht kopiëren en die in een nieuw bericht plakken.