Wanneer moet ik een bericht verwijderen in plaats van het te archiveren?

Door een bericht te verwijderen of te archiveren, verwijdert u het bericht uit uw Postvak IN. Als u een bericht verwijdert, wordt dit in de Prullenbak geplaatst en vervolgens na 30 dagen permanent verwijderd van uw Google Apps-account. Als u een bericht archiveert, wordt het naar Alle berichten (uw archief) verplaatst, waar u het in de toekomst gemakkelijk kunt terugvinden met behulp van de krachtige zoekfunctie van Google. Omdat u meer dan voldoende opslagruimte heeft voor al uw e-mail (30 GB), raden we u aan berichten te archiveren in plaats van ze permanent te verwijderen.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0