Moet ik berichten in de map 'Verzonden' verwijderen of archiveren?

Het is niet nodig berichten in de map Verzonden te verwijderen of te archiveren. Berichten blijven voor altijd in deze map, tenzij u ze verwijdert. En omdat u een opslagruimte van 30 GB heeft, kunt u berichten in deze map houden om later, indien nodig, naar ze te verwijzen. Bovendien worden berichten in de map Verzonden eigenlijk gearchiveerd in Alle berichten, dus zelfs als u deze berichten archiveert, blijven ze in de map Verzonden staan.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0