Hoe voorkom ik dat berichten van bepaalde afzenders worden gemarkeerd als spam?

U kunt voorkomen dat berichten van een afzender buiten uw domein ten onrechte als spam worden gemarkeerd door een e-mailfilter te maken met behulp van de optie Nooit naar Spam zenden:

1. Klik in Gmail op Instellingen > Filters > Nieuw filter maken.
  2. Voer in het veld Van: het adres in van de betreffende persoon en klik op Volgende stap.
  3. Selecteer Nooit naar Spam zenden en klik op Filter maken.