Kan ik 'live' links maken in mijn afspraakbeschrijving?

Ja, maar alleen als u deelnemers niet toestaat de uitnodiging te bewerken (plaats geen vinkje in het selectievakje Gasten kunnen afspraak wijzigen). Als gastheer kunt u de uitnodiging altijd bewerken: de links worden niet als 'live' weergegeven in uw eigen agenda. U ziet de live links echter wel in de afspraakbevestiging die u ontvangt.

Als u in de afspraakbeschrijving een link wilt maken naar een website, voert u gewoon de URL in, bijvoorbeeld http://www.google.com.

U kunt ook gelinkte tekst maken met behulp van HTML-tags. Als u bijvoorbeeld de link Productinformatie wilt maken, gebruikt u HTML-code in de indeling <a href="www.de-gewenste-url.com">Productinformatie</a>. Als de HTML-code geldig is, wordt deze in Google Agenda verborgen als u de afspraak opslaat (de tekst 'Productinformatie' wordt dan getoond). In de uitnodiging die deelnemers ontvangen, wordt vervolgens een link gemaakt.