Kan ik automatisch nieuwe contactpersonen toevoegen op basis van personen waarmee ik heb gecorrespondeerd?

Ja. Wanneer u een e-mailbericht aan iemand stuurt, voegt Contactbeheer het e-mailadres van die persoon toe aan uw lijst Andere contactpersonen. Als u de contactpersoon wilt verplaatsen naar uw lijst Mijn contactpersonen , opent u Contactbeheer, klikt u op Andere contactpersonen (aan de linkerkant), selecteert u de adressen die u wilt toevoegen en klikt u op Toevoegen aan Mijn contactpersonen.