E-mailconversaties in plaats van meerdere berichten

Gmail vermeldt niet elk berichtantwoord als nieuw bericht in uw inbox maar groepeert een bericht en de antwoorden hierop in een conversatie, die slechts eenmaal wordt weergegeven. Wanneer u een conversatie opent, worden alle berichten in een overzichtelijke stapel weergegeven die u eenvoudig kunt samen- of uitvouwen. Wanneer een nieuw antwoord wordt ontvangen, groeit de stapel en wordt de conversatie als ongelezen gemarkeerd waarmee wordt aangegeven dat er iets nieuws is om te bekijken. Door berichten op deze manier te groeperen, kunt u snel alle berichten van een thread ophalen en wordt de inbox overzichtelijk gemaakt.

Conversaties worden als volgt in uw postvak IN weergegeven...

...en een geopende conversatie ziet er als volgt uit:

Tip: als u geen conversaties wilt, kunt u de functie uitschakelen in de Gmail-instellingen op het tabblad Algemeen onder Conversatieweergave. Als u instellingen wilt zoeken, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw Gmail-pagina.