Agenda afdrukken

1. Zorg dat de agenda's die u wilt afdrukken zijn gemarkeerd in uw lijst onder Mijn agenda's. Als dat niet zo is, klikt u op de agenda's om ze te selecteren of om de selectie op te heffen.
  2. Selecteer boven aan de agendaweergave het tijdsbestek dat u wilt afdrukken. Selecteer bijvoorbeeld Dag of Week.
  3. Klik op het pictogram voor afdrukken. In het Afdrukvoorbeeld voor agenda venster kunt u een tekengrootte, afdrukstand en andere opties selecteren.
  4. Selecteer de gewenste opties en klik op Afdrukken.