Meldingen voor afspraken instellen

Standaard ontvangt u een e-mailbericht wanneer iemand u voor een nieuwe afspraak uitnodigt, een bestaande afspraak wijzigt of annuleert, of op een afspraak reageert. U kunt uw standaardinstellingen voor meldingen als volgt wijzigen:

1. Open Google Agenda.
  2. Klik in het gedeelte Mijn agenda´s op de pijl omlaag die wordt weergegeven wanneer u de aanwijzer boven uw agenda houdt, en selecteer Meldingen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Vink in het gedeelte Kiezen hoe u een melding wilt ontvangen het selectievakje E-mail  aan voor elk meldingstype dat u wilt ontvangen.
  4. Klik op Opslaan.

Opmerking: als u de optie Dagelijkse agenda selecteert, worden in de agenda die u per e-mail verstuurt, de aangebrachte veranderingen niet zichtbaar in afspraken die na 5 uur 's ochtends lokale tijd zijn gemaakt.